Jack Kneppers huis en tuin in Pijnacker

Jack Kneppers huis en tuin is werkzaam in de omgeving van Pijnacker en heeft als motto: 'Voor de grote en kleine klus in en om uw huis' en dat heeft een diepgaande betekenis. Met een bekwaam en zeer ervaren team van medewerkers kunnen wij vrijwel elk project voor de klant tot een goed einde brengen.

Jack Kneppers huis en tuin is in staat om volledige nieuwbouwprojecten op professionele wijze te realiseren.

Vanaf het storten van de fundering tot het plaatsen van de muren, de deuren en ramen en het dak ziet u uw huis langzamerhand vorm krijgenin Pijnacker, maar natuurlijk ook ver daarbuiten.

De specialist voor nieuw- en verbouwprojecten in Pijnacker

Daarnaast is Jack Kneppers huis en tuin gespecialiseerd in alle bijkomende werkzaamheden bij nieuw- en verbouwprojecten, zoals loodgieterswerkzaamheden, de aanleg van de electriciteit en het sanitair. Ook het aanleggen van CV installaties, vloerverwarming, dakkapellen, serres en alle andere aan- en uitbouw van de woning worden desgewenst door ons deskundig team van medewerkers voor u gerealiseerd.

Schuren en garages vormen een welkome uitbreiding van de opslagcapaciteit van uw pand en worden door ons team geheel volgens uw wensen en behoeften gebouwd.

Zowel bij nieuwbouw als bij verbouw en renovatie projecten geldt dat u Jack Kneppers huis en tuin kunt inschakelen voor dakwerk, gevelwerk, betonwerk en stucwerk, maar ook de volledige betegeling kunnen wij tegen een gunstige prijs/kwaliteitverhouding voor u verzorgen in Pijnacker en omstreken.

Een prachtige vloer, hetzij van hout danwel natuursteen kan uw huis een extra dimensie geven, daarbij zijn de meeste parket- en stenenvloeren tegenwoordig ook uitermate geschikt voor vloerverwarming, wat een behaaglijk klimaat in de woning kan scheppen, Jack Kneppers kan elke denkbare vloer voor u leggen.

Ook de aanleg van een complete nieuwe keuken of badkamer of een grondige renovatie hiervan kunnen wij voor u verzorgen.

De tuin is het verlengstuk van uw woning

Uw tuin is vaak een verlengstuk van uw woning, zeker als u deze ook nog eens voorziet van een veranda.

Jack Kneppers huis en tuin kan uw tuin van a tot z realiseren in Pijnacker. Wij kunnen u ingeval van een nieuw ontwerp of van een renovatie van een vrijblijvend advies voorzien, desgewenst gevolgd door een professioneel tuinontwerp, al dan niet in 3D. Het grondwerk wordt door ons vakkundig verzorgd om ze een solide basis voor de bestrating te vormen. De bestrating wordt door ons afgestemd op uw wensen en de plaatselijke omstandigheden, veelvuldig wordt door klanten gekozen voor handgemaakte stenen, vanwege hun vele toepassingsmogelijkheden, maar natuurlijk volgen wij daarin uw wensen. Ook de beplanting en optionele zaken als blokhutten, tuinhuizen, vlonders, schuttingen en de aanleg van vijvers worden door ons met groot enthousiasme als maatwerk aan u gepresenteerd.

Iets wat mooi is moet ook mooi blijven, daarom verzorgt Jack Kneppers huis en tuin ook het complete onderhoud van uw tuin, u kunt daarbij denken aan seizoenvoorbereiding het hele jaar door, het regelmatig snoeien van bomen en struiken en het rooien van beplanting die uw tuin ontsiert.

Tenslotte: Wij leven in een wisselvallig klimaat, wat is prettiger dan droog in uw auto te stappen, beschermd tegen het hemelwater? Hiervoor is een ideale oplossing het plaatsen van een carport, ook dat verzorgt Jack Kneppers graag voor u.

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.