Tuinadvies op maat

Jack Kneppers huis en tuin ontwerpt en realiseert tuinen en groenvoorzieningen in Berkel en Rodenrijs en omgeving.

Een fraai ogende en succesvolle tuin begint met een goed ontwerp. Jack Kneppers huis en tuin is gespecialiseerd in professionele tuinontwerpen waardoor u direct visueel inzicht krijgt in het eindresultaat.

Nadat het ontwerp gereed is kan Jack Kneppers huis en tuin u verder adviseren over uw tuin in Berkel en Rodenrijs en omstreken, een voorwaarde voor een mooie tuin is de beplanting, wij presenteren u een plan van aanpak, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, waardoor wij een uitgebreide kennis hebben verworven van de juiste combinaties en bloeitijden, waardoor een harmonieus geheel gerealiseerd wordt. De tuin is tenslotte een soort buitenkamer van uw pand, waar het goed recreëren is in de warmere maanden, maar die ook in de overige jaargetijden door een juiste balans in beplanting een aantrekkelijk aanzicht oplevert.

Jack Kneppers Huis en Tuin Rotstuin

De specialist in bestrating

Om het geheel af te maken kunnen wij ook de bestrating voor u presenteren en aanleggen, hierbij kan gebruik worden gemaakt van aantrekkelijke, grillige natuursteen, maar ook van handgemaakte klinkers.

Om uw tuin of groenvoorziening helemaal te vervolmaken kan gekozen worden voor een aantrekkelijke waterpartij, Jack Kneppers huis en tuin kan allerlei vijvers ontwerpen en aanleggen in alle soorten en maten.

In uw buitenkamer wilt u zich mogelijk onbespied wanen, Jack Kneppers huis en tuin kan uw tuin in Berkel en Rodenrijs en omgeving voorzien van muren of schuttingen, daarnaast kan uw tuin verfraaid worden door het op maat maken en plaatsen van blokhutten of tuinhuizen, wat u extra leefruimte of bergruimte oplevert, deze producten worden keurig afgewerkt zodat het ook nog eens een blikvanger is in uw tuin.

Om uw tuin mooi te houden is regelmatig onderhoud een voorwaarde, Jack Kneppers huis en tuin kan u die zorgen uit handen nemen door incidenteel onderhoud te plegen of u te adviseren inzake een structureel onderhoudscontract, informeert u naar de mogelijkheden, zodat u zich kunt richten op wat u het liefst doet!.

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.