Jack Kneppers huis en tuin in Berkel en Rodenrijs

Jack Kneppers huis en tuin is uw huis en tuin specialist in de omgeving van Berkel en Rodenrijs en biedt u een zeer uitgebreid pakket van werkzaamheden met de passende slagzin: 'Voor de grote en kleine klus in en om uw huis' en dat dekt de lading volledig. Een goed op elkaar ingespeeld team van ervaren medewerkers kan vrijwel elke klus voor de klant klaren, of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of verbouwingen bij bestaande bouw of een compleet scala aan tuinwerkzaamheden, Jack Kneppers huis en tuin kan de klus klaren.

Bij nieuwbouw verzorgen wij de totaalbouw, inclusief plaatsen van ramen en deuren, aanleg van sanitair, electriciteit, CV installaties, vloerverwarming, dakkapellen en alle andere aan- en uitbouw van een pand. Ook de loodgieterswerkzaamheden nemen wij graag en kundig voor onze rekening. Dit alles kan Jack Kneppers huis en tuin ook voor u uitvoeren bij een gedeeltelijke of gehele renovatie van uw woning.

De specialist in bouw- en verbouwwerkzaamheden

Wij zijn tevens gespecialiseerd in dak- en gevelwerk, beton- en stucwerk en vloer- en wandbetegeling, alsmede de bouw van garages en schuren.

Door onze vooruitstrevende en efficiënte werkwijze kunnen wij een gunstige prijsstelling hanteren.

Vloeren van zowel (natuur-)steen als hout worden door onze vakbekwame medewerkers voor u geplaatst in allerlei uitvoeringen en kleurnuances, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Door de alsmaar voortschrijdende techniek kunnen de meeste vloeren ook toegepast worden op vloerverwarming.

Keukens en badkamers kan Jack Kneppers huis en tuin compleet nieuw voor u verzorgen, maar ook een gedeeltelijke of gehele renovatie behoort tot de mogelijkheden.

Tuinontwerp in Berkel en Rodenrijs

De tuinafdeling van Jack Kneppers kan uw buitenleven veraangenamen door het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een prachtige tuin. Onze ontwerpers kunnen u presenteren met een compleet tuinontwerp, hetzij door middel van een professionele schets, danwel met een uitgebreid ontwerp.

Grondwerk en bestrating vervolmaken het uiterlijk van uw tuin, evenals de zorgvuldig gekozen beplanting in Berkel en Rodenrijs. Wij adviseren onze klanten vaak handgemaakte stenen voor de bestrating, door de vele toepassingsmogelijkheden, uiteraard volgen wij hierin uw wensen.

Desgewenst kunnen wij de erfafscheidingen zoals schuttingen plaatsen en uw tuin verder verfraaien met blokhutten, tuinhuizen en vlonders, ook de aanleg van waterpartijen en vijvers behoort tot de mogelijkheden.

Een zorgvuldig ontworpen en aangelegde tuin behoeft deskundig onderhoud, Jack Kneppers biedt een totaalpakket aan onderhoud, zoals het voorbereiden van de tuin op de diverse seizoenen en het snoeien van bomen en struiken alsmede het rooien van vergane beplanting.
Voor het aan- en afvoeren van materialen beschikt Jack Kneppers huis en tuin over een eigen wagenpark van vrachtwagens, wat onze lijnen kort houdt, zodat wij effectief kunnen werken en dus een prima prijs/ kwaliteitverhouding kunnen bieden aan onze klanten.

Om u te beschermen tegen ons onberekenbare klimaat plaatsen wij desgewenst carports, Jack Kneppers huis en tuin geeft u graag passend advies over welke oplossing het best past bij de plaatselijke omstandigheden en uw wensen en budget.

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.