Jack Kneppers huis en tuin in Delft

Jack Kneppers huis en tuin is werkzaam in de regio Delft en verzorgt een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van grote en kleine klussen in en rond het huis en de tuin. Hierin wordt alles vervat, geen klus te gek of Jack Kneppers huis en tuin kan het verzorgen.
Jack Kneppers en medewerkers zijn zeer ervaren in het uitvoeren van nieuwbouwprojecten en ook verbouwingen in Delft en omstreken.

Van fundering tot dakbedekking en alles wat daar tussen hoort, Jack Kneppers huis en tuin kan dit deskundig uitvoeren. U kunt daarbij denken aan het plaatsen en afhangen van deuren, het aanbrengen van ramen met traditioneel of dubbel glas en alle bijbehorende taken als loodgieters- en electriciteitswerkzaamheden, het plaatsen van sanitair, CV installaties, de aanleg van vloerverwarming en de betegeling van vloeren en wanden.

Ook aan- en uitbouwen aan uw woning zoals schuren, serres, dakkapellen en garages worden geheel volgens uw wensen op maat gemaakt en deskundig geplaatst. Alle bijkomende werkzaamheden als dakwerk, beton- en stucwerk en gevelwerk kunnen worden verzorgd door Jack Kneppers huis en tuin. Wij hebben hierin een grote ervaring en gebruiken de nieuwste methoden en inzichten, waardoor wij een goede prijs kunnen hanteren voor kwaliteitswerk in Delft en ver daarbuiten.

Badkamer- en keukenrenovatie

De basis van uw interieur vormt een mooie vloer, wij kunnen alle vloeren aanbrengen, zowel in stenen uitvoering als in hout. Door de technische ontwikkelingen en met de juiste keuze van materialen, waarin wij u graag adviseren, kunnen tegenwoordig de meeste vloeren probleemloos worden aangebracht op de steeds meer in zwang rakende vloerverwarming.
Het grote voordeel is dat massieve houtsoorten als parket werken als isolator en daardoor de warmte van vloerverwarming lang kunnen vasthouden.

Uw nieuwe keuken of badkamer of een complete renovatie hiervan behoort tot de mogelijkheden, deze wordt vakkundig en helemaal volgens uw eigen behoeften ontworpen en geplaatst.

Hovenier in Delft

Jack Kneppers huis en tuin is werkzaam als veelzijdige hovenier in de regio Delft en verzorgt voor haar klanten het complete pakket van ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin, inclusief alle bijkomende optionele zaken, zoals grondwerk, bestrating en het aanbrengen van erfafscheidingen, vlonders en het plaatsen van blokhutten, serres en tuinhuizen.

Onze ontwerpers kunnen uw tuin ontwerpen met een professionele schets, maar ook een 3-D ontwerp behoort zeker tot de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en de plaatselijke mogelijkheden, zodat wij een paradijsje voor u kunnen realiseren, waar het goed toeven is.

Eventuele gewenste uitbreidingen, zoals de aanleg van een vijver in elke formaat worden met u doorgesproken, waarbij wij rekening houden met het beschikbare budget en leveren perfect maatwerk voor u.

Jack Kneppers huis en tuin kan voor u alle werkzaamheden inzake het onderhoud van uw tuin uit handen nemen, zodat u zich bezig kunt houden met waar u het liefst mee bezig bent.
Wij zorgen voor het snoeien van uw beplanting en ook het rooien van bomen en struiken indien noodzakelijk. In alle seizoenen kunnen wij de tuin in goede conditie brengen en houden, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een verzorgde buitenkamer.

Jack Kneppers huis en tuin plaatst ook carports, zodat u in ons onstuimige Nederlandse klimaat uw auto te allen tijde droog kunt bereiken.

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.