Jack Kneppers huis en tuin in Nootdorp

In Nootdorp en omstreken is Jack Kneppers huis en tuin gespecialiseerd in het complete pakket huis en tuin werkzaamheden met als zeer passende slagzin: 'Voor de grote en kleine klus in en om uw huis' en dat spreekt alles uit wat u van Jack Kneppers huis en tuin mag verwachten.

Een ervaren en zeer deskundig team staat voor u klaar om vrijwel elk project met grote voortvarendheid aan te vangen en naar volle tevredenheid te volbrengen.
Zowel nieuwbouwprojecten als complete verbouwingsprojecten behoren tot de mogelijkheden en dat in de ruimste zin van het woord.

Het complete pakket bestaat uit de volledige bouw van nieuwbouw woningen, van de fundering tot de punt van het dak en alle bijbehorende werkzaamheden, maar ook voor een verbouw van bestaande panden zijn wij inzetbaar.

Renovatie en Restauratie

Jack Kneppers huis en tuin trekt de muren op bij nieuwbouwprojecten, plaatst de deuren en ramen en verzorgt de volledige dakbedekking in Nootdorp en omstreken. Verder behoren voor zowel nieuwbouw als verbouw alle voorkomende loodgieters- en electriciteitswerkzaamheden en de aanleg van sanitair, centrale verwarming, vloerverwarming en betegeling tot de mogelijkheden.

Tevens verzorgen wij allerlei aan- en uitbouwen aan de woning als dakkapellen, serres, schuren en garages ter vergroting van uw wooncomfort. Hierbij zorgt Jack Kneppers huis en tuin voor maatwerk, alle opdrachten worden volledig uitgevoerd conform uw unieke wensen en behoeften.

Tot ons dienstenpakket behoort ook het uitvoeren van dakwerk, gevelwerk, beton- en stucwerk, dankzij onze ruime ervaring en het inzetten van de modernste materialen kunnen wij deze verrichten tegen een zeer gunstige prijsstelling.

Een verrijking van uw woonplezier vormt zeker een fraaie vloer, Jack Kneppers huis en tuin kan alle vloeren leggen, of het nu gaat om een houten of stenen vloer, wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Ook zijn tegenwoordig de meeste stenen en houten vloeren goed toepasbaar op vloerverwarming, met name massief parket is een isolator, die warmte lang vasthoudt en daardoor een comfortabel klimaat in de woning bewerkstelligt.

Tot de mogelijkheden behoort ook het aanleggen van een nieuwe keuken of badkamer, maar ook een deskundige renovering van een bestaande keuken of badkamer kunnen wij volledig voor u verzorgen.

Onderhoud in uw tuin

De tuintak van Jack Kneppers huis en tuin verzorgt ontwerp, aanleg en onderhoud in alle finesses in Nootdorp en omstreken. Onze ontwerpers verzorgen een vrijblijvend advies en kunnen een professioneel tuinontwerp in al dan niet 3-D aan u voorleggen.

Na een inventarisatie van de plaatselijke omstandigheden worden eventueel het grondwerk en de bestrating verzorgd. Wij werken graag met handgemaakte stenen, vanwege de talloze combinatiemogelijkheden, uiteraard kunt u zelf beslissen over welke materialen toegepast worden, het is tenslotte uw tuin!

Om uw tuin te vervolmaken plaatsen wij schuttingen, om uw privacy te waarborgen en vlonders. Ook kan Jack Kneppers huis en tuin blokhutten en tuinhuizen geheel naar uw wens plaatsen.

Een waterpartij is voor velen een aantrekkelijk en rustgevend onderdeel van een tuin, vijvers worden door ons in allerlei vormen en uitvoeringen verzorgd.

Om uw tuin aantrekkelijk te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk, deze zorgen neemt Jack Kneppers graag voor u uit handen in alle seizoenen. Uw beplanting wordt gesnoeid en beplanting die moet wijken wordt gerooid.

In ons onstuimige klimaat zijn er twee goede alternatieven om de auto droog te bereiken, een paraplu of een carport, de laatste oplossing is een structurele bescherming tegen overvloedig hemelwater.

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.