Jack Kneppers huis en tuin in Zoetermeer

In de regio Zoetermeer is all-round huis en tuin specialist 'Jack Kneppers huis en tuin' werkzaam. Voor grote en kleine klussen in en om het huis kunt u het hechte en ervaren team van Jack Kneppers huis en tuin inschakelen.

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, wij kunnen de projecten van A tot Z voor u naar volle tevredenheid en met een gunstige prijsstelling uitvoeren. Door een betrokken en initiatiefrijke werkwijze zijn wij een begrip in de regio Zoetermeer. Nieuwbouwprojecten worden door ons uitgevoerd van het aanbrengen van de fundering tot het plaatsen van de schoorsteen en alle bijkomende werkzaamheden, zoals benodigde loodgieters taken, het aanleggen van de electriciteit, beglazing, deuren plaatsen, sanitair en CV installatie, alsmede het realiseren van vloerverwarming, dakkapellen, serres en elke gewenste andere aanbouw en uitbouw van een woning.

Volledige renovatie van uw woning

Ook uitbreidingen van uw woning zoals garages en schuren worden door Jack Kneppers op maat gemaakt en vakkundig geplaatst in heel zoetermeer en ver daarbuiten.

Ingeval van gehele of gedeeltelijke woningrenovaties kunnen wij u informeren over de mogelijkheden, net als bij nieuwbouwprojecten zijn wij ervaren in en gekwalificeerd voor uw dak- en gevelwerk, beton- en stucwerk, alsmede volledige vloer- en wandbetegeling.

Eén van onze specialismen is het plaatsen van vloeren naar keuze, hetzij in (natuur-)steen of het prachtige natuurproduct hout in alle variaties. Met de juiste materiaalkeuze kan vrijwel elke vloer ook gelegd worden op de steeds populairder wordende vloerverwarming en zal een fraaie aanwinst voor uw interieur betekenen.

Tevens kan Jack Kneppers huis en tuin een compleet nieuwe aanleg van een keuken of badkamer of een grondige renovering hiervan voor u realiseren.

Tuinonderhoud in Zoetermeer

De tuin is een ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en heerlijk te recreëren, Jack Kneppers huis en tuin kan het complete pakket voor u verzorgen, van het ontwerp, al dan niet in 3-D tot en met de aanleg en onderhoud.

Om een solide ondergrond voor de bestrating te verkrijgen verzorgen wij het benodigde grondwerk, waarna wij de gewenste bestrating kunnen leggen, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij adviseren klanten vaak het gebruik van handgemaakte stenen, vanwege de vele toepassingsmogelijkheden.

Uiteraard verzorgen wij ook de beplanting om het geheel compleet te maken.
Als optie kunt u kiezen voor uitbreidingen, u kunt denken aan het plaatsen van blokhutten, vlonders en schuttingen en tuinhuizen, maar ook aan het aanleggen van een waterpartij in elke gewenste grootte en vorm.

Om de schoonheid van uw tuin te behouden adviseert Jack Kneppers huis en tuin een regelmatig en deskundig onderhoud, wij nemen deze zorgen voor u uit handen, denkt u bijvoorbeeld aan seizoenvoorbereiding en het benodigde snoei- en rooiwerk.

Tenslotte kunnen wij carports plaatsen om u en uw auto te beschermen tegen ons wisselvallige klimaat.

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.