Nieuwbouwwerkzaamheden

Jack Kneppers huis en tuin in Pijnacker bouwt nieuwbouwwoningen in opdracht van projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties en particulieren.

De bouwwerkzaamheden strekken zich uit van het aanleggen van de fundering tot aan de daknok en alles daartussen, inclusief alle sanitair en alle electra- en loodgieters projecten. Door onze ruime ervaring en deskundigheid leveren wij alleen topkwaliteit aan onze klanten in Pijnacker en wijde omgeving.

Doordat nieuwbouwprojecten in Nederland steeds vaker worden uitgevoerd volgens het “prefab” principe, wat inhoudt dat vele bouwelementen kant en klaar worden aangeleverd kunnen wij de werkzaamheden in een rap tempo uitvoeren, maar ook het “ouderwetse maatwerk” beheersen wij volledig.

De beste materialen en gereedschappen

Tijdens al onze werkzaamheden bij nieuwbouw maken wij uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen, waardoor u het vakwerk zult herkennen, wat typerend is voor Jack Kneppers huis en tuin in Pijnacker. Doordat wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren, bent u als klant verzekerd van een beperkt aantal aanspreekpunten en een goede voortgang van het project. Een aantal werkzaamheden vereisen een gedegen vakkennis en besef van veiligheid, daarom zullen de medewerkers van Jack Kneppers huis en tuin voortdurend hun kennis bijspijkeren, zodat u als cliënt de garantie heeft dat de projecten op duurzame en betrouwbare wijze worden uitgevoerd.

Wettelijke en gemeentelijke regelgeving is bij ons volledig bekend, waardoor wij u tevens kunnen adviseren over het verdere traject, alvorens u de nieuwbouwwoning kunt betrekken. Wat u dan nog rest is het genieten van uw opgeleverde woning en u verbazen over het geleverde vakwerk en de keurige afwerking van de diverse onderdelen van de woning, zoals een fraaie keuken op maat of een heerlijk rustpuntje in de woning zoals een luxe badkamer. Ook oogsten wij veel bewondering met de door ons gelegde vloeren in hout of steen, die wij desgewenst kunnen voorzien van vloerverwarming, wat een behaaglijke sfeer in de woning schept, wat uw woongenot zeker zal verhogen.

Jack Kneppers huis en tuin in Pijnacker informeert u graag over alle mogelijkheden die wij bieden voor de complete realisering van een nieuwbouwpand, neemt u voor alle opties contact op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst om woonplezier waar te maken!

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.