Jack Kneppers huis en tuin in Bleiswijk

Jack Kneppers huis en tuin is werkzaam in Bleiswijk en omgeving en heeft als passende slagzin: 'Voor de grote en kleine klus in en om uw huis' en dat dekt de lading volledig. Ons gedreven team van medewerkers kan vrijwel elk project in en om uw huis en tuin van A tot Z voor u realiseren.

Jack Kneppers huis en tuin kan nieuwbouwprojecten op kleine of grote schaal uitvoeren, daarnaast verzorgen wij ook alle voorkomende werkzaamheden bij alle gewenste verbouwingen.

Welk project u ook uitgevoerd wilt zien, u kunt ons inschakelen voor loodgieterswerkzaamheden, het aanleggen van de electriciteit en CV installaties. Het plaatsen van het benodigde sanitair, vloerverwarming en allerlei aan- en uitbouwprojecten voor de woning, zoals het plaatsen van serres en dakkapellen. Door onze jarenlange ervaring verricht Jack Kneppers huis en tuin alle werkzaamheden op professionele en veilige wijze. Doordat wij gebruik maken van moderne technieken en materialen en bijvoorbeeld beschikken over een eigen vrachtwagenpark, kunnen wij u een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden.
Desgewenst verzorgen wij alle werkzaamheden rond het dak, de gevel, beton- en stucwerk. Ook het bouwen van schuren en garages behoort tot onze specialisaties.

Renovatie van badkamer of keuken in Bleiswijk

Jack Kneppers huis en tuin verzorgt het leggen van vloeren, of uw voorkeur nu uitgaat naar een (natuur-)stenen of houten vloer, alles is bespreekbaar en mogelijk in Bleiswijk en omstreken. Indien u dat wenst kunnen wij de vloer voorzien van vloerverwarming, aangezien tegenwoordig ook vrijwel alle houtsoorten hiervoor geschikt zijn. Hout heeft een belangrijke eigenschap; het functioneert als isolator, waardoor de opgewekte warmte lang vastgehouden wordt en zorgt voor een behaaglijk klimaat in de woning.

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of keuken of wilt u de bestaande situatie veranderen of zelfs renoveren? Jack Kneppers huis en tuin kan dit volledig voor u verzorgen, mede doordat wij van alle markten thuis zijn.

Hovenierswerkzaamheden in Bleiswijk

Het buitenleven kan zich prima in uw eigen tuin afspelen, daarvoor is een goed ontworpen en aangelegde tuin, die ook nog eens goed onderhouden wordt een eerste vereiste.
Jack Kneppers huis en tuin kan het professionele ontwerp voor u verzorgen, al dan niet in 3-D. Ook nemen wij alle overige werkzaamheden voor u uit handen als u dat wilt, wij kunnen het grondwerk, de bestrating en de beplanting vakkundig voor u verzorgen.

Wij luisteren hierbij goed naar uw wensen en behoeften en stemmen het plan van aanpak hier op aan. Daarbij blijven wij u gedurende het hele project op de hoogte houden van de voortgang, zodat wij tijdig kunnen inspelen op veranderende eisen bij de klant. Als u aanvullende wensen heeft beschikken wij over de middelen en de capaciteit om blokhutten, tuinhuizen, vlonders en schuttingen voor u te plaatsen. Hierbij hanteren wij te allen tijde maatwerk.

Ook de aanleg van fraaie waterpartijen en vijvers behoren tot de specialismen van Jack Kneppers huis en tuin, u creëert hiermee een bijzonder micro klimaat in uw tuin, waar vaak een rustgevende werking van uitgaat.

Om uw tuin in optimale conditie te houden raadt Jack Kneppers huis en tuin een zorgvuldig en vooral regelmatig onderhoud van de tuin aan. Wij kunnen hierbij alle zorgen voor u uit handen nemen en verzorgen de voorbereiding op alle seizoenen, door het rooien van bomen en struiken die hun schoonheid hebben verloren, het snoeien van bomen en struiken en waar nodig de nieuwe aanplant.

Om uw auto en uzelf te beschermen tegen het grillige Nederlandse klimaat plaatsen wij carports in alle vormen en maten, informeert u naar alle mogelijkheden van het uitgebreide dienstenpakket wat Jack Kneppers huis en tuin u kan bieden!

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.