Over ons

Wie zijn wij.

Klussen huis en tuin Berkel en Rodenrijs

Jack Kneppers huis en tuin is werkzaam in de regio rond Berkel en Rodenrijs, onder andere ook in de plaatsen Pijnacker, Nootdorp, Delft, Zoetermeer en Bleiswijk.

Al geruime tijd is Jack Kneppers in Berkel en Rodenrijs werkzaam als zelfstandig ondernemer en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld als allround klusman voor alle voorkomende werkzaamheden bij nieuwbouwprojecten en renovaties aan woningen en bedrijfspanden, ook voor alle tuinwerkzaamheden kunt u een beroep doen op het hechte en bekwame team medewerkers van Jack Kneppers. Wij kunnen oprecht zeggen: Geen klus is te gek in Berkel en Rodenrijs en omstreken.

Jack Kneppers werkt samen met zo'n vijf tot zes vaste medewerkers en kan voor vrijwel elk project een beroep doen op een grote groep specialisten, waardoor u altijd verzekerd bent van een professionele, veilige en wettelijk verantwoorde werkwijze.

Doordat wij beschikken over de modernste materialen en onder andere beschikken over een eigen vloot vrachtwagens kunnen wij niet alleen topkwaliteit garanderen, maar kunnen ook de kosten voor u, als klant relatief laag houden, zonder daarbij afbreuk te doen aan onze service en vooruitstrevende werkwijze.

Achtergrond

Al op jonge leeftijd werd Jack Kneppers al geboeid door kluswerkzaamheden in Berkel en Rodenrijs en omstreken en besloot om hier zijn beroep van te maken.

Gaandeweg realiseerde Jack Kneppers zich dat bouwwerkzaamheden en verbouwwerkzaamheden gepaard gaan met talrijke bijkomende zaken en ontwikkelde de wens om een huis te kunnen bouwen van fundering tot het puntje van het dak, inclusief zaken als de aanleg van complete badkamers, het plaatsen van keukens, het aanleggen van elektriciteit en loodgieters-, dakbedekkings- en vloerbedekkingsactiviteiten.

ok verbouwingen en tuinwerkzaamheden maken deel uit van de specialismen van Jack Kneppers, waardoor er sprake is van een compleet dienstenpakket in Berkel en Rodenrijs en omgeving, daardoor ondervindt de klant korte lijnen, omdat deze te maken heeft met maar één aanspreekpunt.

Onze aanpak

Jack Kneppers huis en tuin in Berkel en Rodenrijs hanteert zoals gezegd korte lijnen om zo een duidelijke en onomwonden communicatie met de klant te bereiken. Dit kunnen wij realiseren doordat wij de meeste werkzaamheden in eigen huis kunnen houden.

Wij hechten zeer veel waarde aan tevreden klanten, vandaar dat onze werkwijze zich richt op een eerlijke en ondubbelzinnige voorlichting, onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend en scherp, U komt nooit voor onplezierige verrassingen achteraf te staan.

Jack Kneppers huis en tuin heeft plezier in zijn werk en straalt dit ook uit, waardoor wij een graag geziene gast zijn op bouwplaatsen, vele tevreden klanten gingen u voor en deze mogen wij inmiddels tot onze vaste klantenkring rekenen.

Onze klant

De klanten van klusbedrijf Kneppers uit Berkel en Rodenrijs bestaan uit particuliere klanten en bedrijven en instellingen. Vrijwel elk project kan door ons worden aangenomen omdat wij over een veelzijdig team van medewerkers beschikken, elk met hun eigen specialismen.

Hierdoor bent u altijd verzekerd van dezelfde personen waarmee u zaken doet en ziet u een realisatie van A tot Z zonder onderbrekingen wat typerend is voor onze vooruitstrevende werkwijze.

Doordat wij een grote ervaring en een ruime vakkennis hebben opgedaan in de loop der tijd beseffen wij dat nazorg erg belangrijk is, als iets niet geheel aan uw verwachtingen voldoet kunt u te allen tijde contact met ons opnemen, zodat wij ons motto altijd zullen waarmaken: “Wij zijn pas tevreden als u dat bent!”

Jack Kneppers Over Ons

Over Jack Kneppers

Geen klus in uw huis of tuin
is ons te groot,

 Kleihoogt 30, 2651 KV Berkel en Rodenrijs

+31 (6) 24 64 13 11

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.